EasyLife

Livsstilskurs

EasyLife kurs. 

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil. Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Med EasyLife går du raskt ned i vekt i starten, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av treningssenteret i minimum 1 år. Nedre aldersgrense er 18 år.

Veier du minst 10 kilo mer enn du har lyst til?

Da er et EasyLife-kurs en mulig løsning. I løpet av et år møtes vi  24 ganger. Fokuset ligger på endring av vaner, økt kunnskap, nye holdninger og vektreduksjon. Du lærer om kosthold, trening og motivasjon og du omsetter kunnskapen fra teori til praksis. Underveis følges du opp av instruktørene din.
Gjennomsnittlig vektreduksjon for våre deltagere er 14,5 kilo.
Vi har EasyLifekurs om ettermiddagene tirsdag og onsdag.

Vi startet nytt kurs 24.januar 2024, og vi starter nye kurs igjen fortløpende når det er nok påmeldte.

Kurslederene våre er Randi og Aud Karin
Interessert? Fyll ut skjema til høyre.

Vi har også Ketosekurs som vi kjører for tidligere EasyLife deltagere. Dette er kurs som går over 8 uker og i hovedsak går ut på kjapp nedgang og få hentet frem fokus igjen. Oppstart for disse kursene blir annonsert i sosiale medier og på senteret vårt.

Er du 5-8 kilo for tung?

Da er EasyLife Lettere kurs noe for deg. I løpet av tre måneder møtes vi 10 ganger. Fokuset ligger på endring av vaner og vektreduksjon. Du lærer om kosthold, trening og motivasjon og du omsetter kunnskapen fra teori til praksis.
Og du, de aller fleste lykkes veldig godt og det gjelder nok deg også.

Vi starter nye kurs fortløpende.

Kursleder på dette kurset er EasyLife instruktør Randi Jenshaug Arnesen.
Interessert? Fyll ut skjema til høyre.

Alle våre kursledere er sertifiserte  EasyLife-instruktører og  de fleste har deltatt på EasyLife kurs selv også.

Svar på ofte stilte spørsmål om Livsstilskurs

Hvorfor bruker dere EasyLife-kosterstattere?
Kosterstatterne er en kickstart som får deg raskt ned i vekt samtidig som vi er sikre på at du får i deg nok vitaminer, fiber mineraler og omega 3.

Må jeg gå på diett hele kurset?
De første 2 kursukene anbefaler vi at alle benytter kosterstatterne. Deretter trappes kostholdet opp i forhold til ønsket vekttap,  til helt vanlig mat. Målet for matdelen av kurset er at du får et godt og variert kosthold med mat alle kan spise.

Hvor mye må jeg trene?
Vi anbefaler deg å trene et par ganger i uka, men vi er nøye med å veilede deg slik at du finner trening som gjør deg godt og glad.

Hva koster det å delta på kurs?
Vi ønsker at du booker tid til samtale. Da får du all informasjonen du trenger både med tanke på kursinnhold og hvilket kurs som passer nettopp deg. Viktig at vi finner riktig kurs og deretter får du prisen på dette. Prisen inkluderer teorikvelder, trening på senteret, lærebok og full kroppsanalyse med oppfølging både når det gjelder vektnedgang men også treningsveiledning.

Interessert? Fyll ut skjema oppe til høyre.

Hva sier tidligere EasyLife deltagere?

Marit Nes EasyLife deltaker. FotoMarit Nes, 65
Har du deltatt på EasyLife-kurs? - ja, to ganger. Startet med kurs da jeg meldte meg inn. Gikk ned mange kilo og holdt vekta i fem år, men så ble det vanskelig å holde på gode vaner og jeg trengte ny inspirasjon. Tok nytt kurs i 2015-2016 og oppfølging fortsatt.
Hvordan synes du det var? Positiv opplevelse, gjør livet lettere, kursleder og gruppa inspirerer, motiverer og forplikter til å stå på videre.

Barbro Aasland EasyLife deltaker. Foto.Barbro Aasland, 44
Har du deltatt på EasyLife-kurs? Ja, jeg har deltatt på kurs for et drøyt år siden, og har benyttet meg av lærdommen derfra siden
Hvordan synes du det var? Samholdet i kursgruppa, de praktiske oppgavene som matlaging, produktforståelse og kreative valg av matvarer var det jeg lærte mest av. Kursets lengde er absolutt positivt, slik at gode vaner er vel etablert i hverdagen.

Front EasyLife magasin. Foto.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.