Timeplan

Og timebeskrivelser

Rosa timer er dansetimer

Kom bli med og kos deg med fine rytmer, vi sier bare MyLife-Disco`n!

Å danse er herlig! Moro! 
Du trenger ikke å være god til å danse, men vi håper du er glad i å danse.

ZUMBA, 60 minutter, morsomt og svett, med fengende rytmer fra latino- og afromusikken blandet med dagens musikk. Sving på hoftene, slipp deg løs og tren uten at du merker det.  Her kan du et eksempel på hvordan det kan være: https://www.youtube.com/user/lovezumba

ZUMBA GOLD, 60 minutter. Dette er en enklerer form med litt lavere intensitet enn vanlig Zumba beregnet for seniorer. Ingen forkunnskap behøves. Fengende rytmer og enkle trinn lir treningen en fest! Zumba er en treningsform som gjør deg glad og motivert til å ta i det lille ekstra. Kos deg!

DANSEMIX, 45 min eller 60 minutter. Her har du sjansen til å være på disco`n. Vi kjører enkle trinn og bare koser oss. Dette er en mix av ulike danseformer, noe tatt fra step. Enkel koregrafi og bare slippe seg løs. Trening med enkle og effektive bevegelser så en blir god og varm i kroppen. Passer for alle som liker å danse, bevege seg til musikk og ha det moro på trening. Vi gleder seg til at du kommer og hiver deg med! Vi sier bare MYLIFE-DISCO!!


KOM-I-GANG: ZAMBA,30 minutter. Enkel latinamerikansk dansetime. Passer for alle som liker å ha det moro. KOM OG DANS!

KOM-I-GANG: DANS, 30 minutter. Enkle trinn, fengende musikk, god trening som passer alle.
Får vi by opp til fredagsdans?


Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.