Timeplan

Og timebeskrivelser

Grønne timer er sykkeltimer

Sykkeltimer er super kondisjonstrening. -Og i sykkelsalen er det dessuten alltid bra vær!

Sykling passer de fleste, her kan man ha morsom trening i sal uansett nivå.

KOM-I-GANG: SYKKEL, 30 eller 45 minutter. Her får du hjelp til å stille inn sykkelen så den passer deg. Du lærer hvordan sykkelen virker og vi viser deg hvordan det er lurt å sykle. En rolig og god time som passer absolutt alle som klarer å sitte på en sykkel.

SYKKEL 1: Sykkeltime for deg som er nybegynner, eller i kombinasjon med andre timer. Her kan du også bygge sammen to etapper - tilsammen 60 minutter på sykkel. Sykkel 1 varer en halvtime. En forholdsvis rolig og enkel økt med en topp når det nærmer seg slutten. Du velger intensiteten din selv avhengig av hvor mye belastning du legger på. Kan kjøres hard men kan også kjøres veldig rolig.

SYKKEL 2: Sykkeltimer som passer de fleste. God kondisjonstrening til fengende musikk. Sykkel 2 kan vare en halvtime eller en time. Er 2 eller 3 topper.  Uansett vil du bli svett og utfordret! 

SYKKEL 60, 60 minutter. En spinning økt som inneholder minst 2 pulstopper. Dette er en kondisjonsøkt hvor du to-tre ganger jobber opp pulsen til maxpuls/pulstopp og så nedkjøring. Passer for deg som ønsker bedre kondisjon og presse deg hardere. Men passer også for deg som bare vil ha deg "ein søndags-tur".

MANDAGSTRÅKK 60 minutter, En spinningtime med massevis av positiv energi med varighet på 60 minutter. Her jobbes det i variert terreng og veksler mellom ulike posisjoner. 2-3 pulstopper., evt intervaller. Kjøres litt ulikt, men uansett får du en svett og god treningsøkt. En time som passer for alle.

INTERVALLSPINN Inneholder hardt arbeid og hvile i intervaller. Det er mange måterå jobbe intervall på. så timens oppbygging kan variere. Dette er en hard utholdenhets/kondisjonstime. Passer for alle som ønsker å øke hjerte kapasiteten og som vil utfordre melkesyre terskelen. Dette er en time du blir fort sprek av!


LANGKJØRING, 120 minutter. Ikke la deg avskrekke. Denne timen passer for ALLE. Det er en lavpulstime, med pauser innimellom og som alltid: Det er helt OK å avslutte når du vil! PRØV!


Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.