Timeplan

Og timebeskrivelser

Lyseblå timer er Pilates/Avspenning

Om du velger Pilates eller Avspenning får du uansett 60 minutter der du konsentrerer deg om pust, strekk, avspenning og nærvær.

PILATES
Vår pilatesinstruktør, Kerstin, har lang utdannelse og erfaring fra treningsbransjen, med et brennende hjerte for pilates. Pilates er god trening for alle, og har god effekt på kropp og sjel. Man styrker kjernemusklatur, musklene rundt hofter, får god kroppsholdning, balanse, bra for nakke- og skuldre, god bevegelighet og fleksibilitet. Gode øvelser i rolig tempo og avslappende musikk.

AVSPENNING/STRETCHING
Rolige posisjoner som holdes for å gi styrke og endres for å gi smidighet. Starter timen med rolige yoga-øvelse og litt stretching for å få kroppen i gang og varme ut til leddene.
Det er ikke nødvendig å være spesielt myk, smidig eller sterk. Fortsetter timen med avspenningsteknikk som roer ned hele kroppen, del for del. Til slutt skal en bare ligge og slappe av til rolig musikk og mørkt rom. Alle har behov for å koble av innimellom, det får du på denne timen. Timen gjør godt for både kropp og sjel.


Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.