Timeplan

Og timebeskrivelser

Gule timer er Kondisjonstimer

Høy puls, enkle bevegelser, fengende musikk og brede smil.

KONDISMIX, 30 minutter, med enkle bevegelser, litt tempo og økende puls. Du bestemmer hvor intensivt du trener.

KONDIS, 60 minutter, på mandag kveld er herlig enkelt og så hardt du har lyst til. Garantert sliten!

MINICROSS, 30 minutter, er en litt rå time inspirert av CrossFit. Høy puls og en god gjennomtrent kropp blir gevinsten.

BOXING, Boksehansker og pads har vi. Du tar med deg innsatsviljen. Slå deg løs!

STEP, 30 minutter på torsdag. Energi, kraft og glede. Enkel kondisjonstrening med bruk av stepkasse. Munter og engasjerende musikk i kombinasjon med enkle trinn og bevegelser.

STEP STYRKE INTERVALL, 60 minutter. Timen inneholder både stepkondisjon og styrketrening. Enkel og variert step som gir deg høy puls avløst av styrkeøvelser. Her er det jobbing i intervaller. Først en god oppvarming med step, så kjører en på med styrkeøvelser, tilbake til step og kondisjonstrening. Passer for alle som ønsker både kondisjontrening og styrke. Ja takk begge dele

STYRKE/SHAPE, 30 minutter. Styrketime med manualer og egen kroppsvekt. Trening av flere muskelgrupper samtidig. Lette vekter og mange repetisjoner. God blodgjennomstrømming og øker kondisjonsnivået. Fin kombinasjon til stretching/avspenning. Passer for alle

STYRKE M/STOR BALL, 45 minutter. MRL-Mage Rumpe Rygg og Lår. Fokusområder er mage, rumpe, rygg og lår. Trener de store muskelgruppene. Inneholder ulike øvelser med ulik vanskelighetsgrad. Mye kjernemusklatur og balanse/stabilieringsmuskler som må jobbe. Forholdsvis rolig time som passer for alle.

SIRKELTRENING 45-60 minutter. Stasjoner som blir satt ut i sirkel. På denne timen blir det kjørt ulike styrkeøvelser og kondisjonsøvelser. Vi jobber i 45 sekunder, bytter stasjon etc. og kjører 3 runder. Bruker både vekter og egenvekt + diverse utstyr. Du bestemmer selv hvor hardt du vil jobbe. Timen passer for alle. 

HARDHAUSEN, 60 minutter. Her jobbes det i intense økter, i ditt tempo, med pauser mellom hver økt. Varmt, moro og svært tilpasningsdyktig er dette en time som er svært godt besøkt.

TABATA, 45 minutter. Effektiv trening hvor vi jobber i sekvenser på 20 sek., hviler i 10 sek. i bolker på 8 sett. Kombinerer både styrke og kondisjon. Timen passer absolutt alle da du jobber i din egen boble og gjør bare det du klarer selv.


Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.