Om oss

Treningsenteret i Skien

Treningssenteret MyLife

Et treningssenter som er tilpasset både deg som er helt utrent og deg som er trent, et ujålete treningssenter. Kanskje du ønsker en roligere atmosfære eller rett og slett bare vil komme i gang med trening.

Vi har et treningssenter som alle kan komme til. Vi er hverken nyest eller størst, vi har ikke flest medlemmer, vi driver ikke bare med trening, våre medlemmer er i alle aldre, og vi ønsker å hjelpe alle i gang for å få treningsgleden!

MyLife livsstilsenter på Herkulesområdet er stort nok til å romme det meste. Det er lett å få oversikt og vi håper det er lett å føle seg hjemme.

Vi har sjelden kø og ventetid, men ganske ofte fulle gruppetimer. Vil du garantere deg plass bestiller du gruppetrening på nettet inntil 4 dager før timen du vil delta på.

Dame trener yoga. Foto.Vi har gruppetrening for de som aldri noensinne har trent. Gjennom Menytrening og "kom i gang"-prinsipper har vi trening som alle kan delta på og få fullverdig trening ut av, uansett om man er veldig godt trent eller helt ute av form. I tillegg har vi både Zumba, pilates og andre egenproduserte timer.

Vi har et stort spenn i treningstilbudet vårt med til sammen 30 ulike gruppetimer i uka i tillegg til at medlemmene har tilgang til senteret  med egen nøkkel alle dager i året.

Vi har lett blanding av medlemmer, både damer og menn, unge og gamle. Siden det er så variert både i alder og kjønn gjør det noe med stemningen på senteret vårt. Vi har helt vanlige mennesker som trener her og har glede av det. Formiddagene er det som regel eldre som kommer og trener, men også skiftarbeidere som har fri formiddagene benytter tiden til trening. Vi ser at vi øker også mye i de yngre aldersgruppene. De sier at de trives hos oss fordi de andre medlemmene er så hyggelige og at en kan komme som en er.

MyLife er et jordnært treningssenter.

Trenger du ekstra hjelp har vi både treningsveileder, ernæringsfysiolog og personlig trener (PT) i tillegg til engasjerte, positive og velutdannede instruktører på alle gruppetimene våre.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.