Om oss

Treningsenteret i Skien

Treningssenteret MyLife Livsstilsenter

Et treningssenter som er tilpasset deg som er helt utrent, ikke trives på dagens treningssenter, ønsker en roligere atmosfære eller rett og slett er hindret av dørstokkmila.

Vi pleier å si at vi ikke er helt som andre treningssentre. Vi er hverken nyest eller størst, vi har ikke flest medlemmer, vi driver ikke bare med trening, vi har ikke de yngste medlemmene, men vi har de hyggeligste medlemmene.

MyLife livsstilsenter på Herkulesområdet er stort nok til å romme det meste. Det er lett å få oversikt og vi håper det er lett å føle seg hjemme.

Vi har sjelden kø og ventetid, men ganske ofte fulle gruppetimer. Vil du garantere deg plass bestiller du gruppetrening på nettet inntil 4 dager før timen du vil delta på.

Dame trener yoga. Foto.Vi har gruppetrening for de som aldri noensinne har trent. Gjennom Menytrening og deres prinsipper har vi trening som alle kan delta på og få fullverdig trening ut av, uansett om man er veldig godt trent eller helt ute av form. I tillegg har vi både Zumba og Corebar og egenproduserte timer.

Vi har et stort spenn i treningstilbudet vårt med til sammen 52 ulike gruppetimer i uka i tillegg til at medlemmene har tilgang til senteret  med egen nøkkel alle dager i året.

Våre medlemmer, drøyt 1100, består av ca 900 damer og 200 herrer. Gjennomsnittsalderen for damene er 47 år og herrene 43. Innslaget damer og voksne gjør noe med treningstilbudet og stemningen. Vi har alt fra en ung og fremadstormende popstjerne til pensjonerte renholdere, helt vanlige mennesker som på en eller annen måte trener og har glede av det. En tredjedel av damene er under 35. Vi ser at vi øker ganske mye i de yngre aldersgruppene. De hevder å trives hos oss fordi de andre medlemmene er så hyggelige.

MyLife Livsstilsenter er et helt unikt treningskonsept som du ikke finner maken til i Skien.

Her har vi like stort fokus på din sosiale trivsel som på selve treningen.

Trenger du ekstra hjelp har vi både treningsveileder, friskvernsterapeut, fysioterapeut, ernæringsfysiolog og personlig trener (PT) i tillegg til engasjerte, positive og velutdannede instruktører på alle gruppetimene våre.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.