EasyLife

Livsstilskurs

Svar på ofte stilte spørsmål om Livsstilskurs

Hvorfor bruker dere EasyLife-kosterstattere?
Kosterstatterne er en kickstart som får deg raskt ned i vekt samtidig som vi er sikre på at du får i deg nok vitaminer, fiber mineraler og omega 3.

Må jeg gå på diett hele kurset?
De første 2 kursukene anbefaler vi at alle benytter kosterstatterne. Deretter trappes kostholdet opp i forhold til ønsket vekttap,  til helt vanlig mat. Målet for matdelen av kurset er at du får et godt og variert kosthold med mat alle kan spise.

Hvor mye må jeg trene?
Vi anbefaler deg å trene et par ganger i uka, men vi er nøye med å veilede deg slik at du finner trening som gjør deg godt og glad.

Hva koster det å delta på kurs?
Vi ønsker at du booker tid til samtale. Da får du all informasjonen du trenger både med tanke på kursinnhold og hvilket kurs som passer nettopp deg. Viktig at vi finner riktig kurs og deretter får du prisen på dette. Prisen inkluderer teorikvelder, trening på senteret, lærebok og full kroppsanalyse med oppfølging både når det gjelder vektnedgang men også treningsveiledning.

Interessert? Fyll ut skjema oppe til høyre.


Front EasyLife magasin. Foto.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.