EasyLife

Livsstilskurs

EasyLife kurs. 

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil. Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Med EasyLife går du raskt ned i vekt i starten, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av treningssenteret i minimum 1 år. Nedre aldersgrense er 18 år.

Veier du minst 10 kilo mer enn du har lyst til?

Da er et EasyLife-kurs en mulig løsning. I løpet av et år møtes vi  24 ganger. Fokuset ligger på endring av vaner, økt kunnskap, nye holdninger og vektreduksjon. Du lærer om kosthold, trening og motivasjon og du omsetter kunnskapen fra teori til praksis. Underveis følges du opp av instruktørene din.
Gjennomsnittlig vektreduksjon for våre deltagere er 14,5 kilo.
Vi har EasyLifekurs om ettermiddagene tirsdag og onsdag.

Vi startet nytt kurs 24.januar 2024, og vi starter nye kurs igjen fortløpende når det er nok påmeldte.

Kurslederene våre er Randi og Aud Karin
Interessert? Fyll ut skjema til høyre.

Vi har også Ketosekurs som vi kjører for tidligere EasyLife deltagere. Dette er kurs som går over 8 uker og i hovedsak går ut på kjapp nedgang og få hentet frem fokus igjen. Oppstart for disse kursene blir annonsert i sosiale medier og på senteret vårt.


Front EasyLife magasin. Foto.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.