Medlemsinformasjon treningssenter

Praktisk info om medlemskapet og trening

Trening på senteret

På MyLife Livsstilsenter skal trening være enkelt, enten du liker å trene i gruppe, på egen hånd, eller med Personlig trener.

Gruppetrening
Gruppetimer er fellestimer i sal ledet av kyndig instruktør. Våre timer er enkle og med moderat intensitet, slik at alle skal kunne delta!

Hos oss skal du føle mestring og treningsglede i trygge omgivelser. Vi har et bredt tilbud av ulike treningsformer, så her er det bare å prøve seg frem og finne sine favoritter! Vel møtt!

Individuell trening
En fordel med egentrening er at du kan gjøre det når det passer nettopp deg og du er ikke avhengig av å stille til visse tider. En kombinasjon er det aller beste, da variasjon i treningen gjør den mer spennende og gir bedre effekt.

Vi kan tilrettelegge trening for deg enten du ønsker å fokusere på kondisjon, styrke, eller begge deler. Vår styrke sirkel er enkel og effektiv og krever ingen innstillinger og lite opplæring. Dette er en trygg og skånsom treningsform som passer perfekt for deg som gjerne bare har 30 min til rådighet. Vi har også andre styrkeapparater som er tilpasset litt tyngre styrketrening, her hjelper vi deg gjerne med et treningsprogram!

Selv om du ønsker å trene individuelt er du ikke alene. Husk at våre instruktører er der for å hjelpe deg!

Ta kontakt om du ønsker hjelp til å komme i gang!Vår PT Gunn på treningssenteret

Personlig trener. FotoPersonlig trener
Hvem kan trene med personlig trener? ALLE!

HVORFOR?
Jo, fordi å trene med PT er effektivt, morsomt, motiverende, inspirerende og gir raske resultater.

Her på My Life er det mange som har etterspurt enda tettere oppfølging og mer kunnskap og kompetanse når det gjelder egen styrketrening.
Derfor har vi nå fått vår egen Personlige Trener (PT) her på My Life.

Gunn Vintervold er PT her på My Life!
Uavhengig av alder, vekt, form eller nivå kan du trene med personlig trener.
Du får den treningen som passer deg. Du trener på ditt nivå og Gunn sørger for at du får maksimalt ut av treningen. Hun skreddersyr en treningsplan om passer for deg og trener sammen med deg i styrkesalen, i gruppesalen eller ute.

Vil du trene sammen med Gunn, en til en? Ønsker du og en venn/venninne å trene sammen? Ikke noe problem.

Profesjonalitet og konfidensialitet er en selvfølge. På MyLife Livsstilsenter er du i trygge hender.mer, så her er det bare å prøve seg frem og finne sine favoritt.