Info treningssenter

Praktisk info om medlemskapet og trening

Trening på treningssenteret

På MyLife Livsstilsenter skal trening være enkelt, enten du liker å trene i gruppe, på egen hånd, eller med Personlig trener.

Gruppetrening
Gruppetimer er fellestimer i sal ledet av kyndig instruktør. Våre timer varierer i intensitet fra de helt enkel "kom i gang"-timer til dans og mer svetteøkter som f.eks Tabata! Prøv deg frem så finner du helt sikker noe du liker.  Alle kan delta!

Hos oss skal du føle mestring og treningsglede i trygge omgivelser. Vi har et bredt tilbud av ulike treningsformer, så her er det bare å prøve seg frem og finne din favoritter! Vel møtt!

Individuell trening
En fordel med egentrening er at du kan gjøre det når det passer nettopp deg og du er ikke avhengig av å stille til visse tider. En kombinasjon er det aller beste, da variasjon i treningen gjør den mer spennende og gir bedre effekt.

Vi kan tilrettelegge trening for deg enten du ønsker å fokusere på kondisjon, styrke, eller begge deler. Vår styrke sirkel er enkel og effektiv og krever ingen innstillinger og lite opplæring. Dette er en trygg og skånsom treningsform som passer perfekt for deg som gjerne bare har 30 min til rådighet. Vi har også andre styrkeapparater som er tilpasset litt tyngre styrketrening, her hjelper vi deg gjerne med et treningsprogram!

Selv om du ønsker å trene individuelt er du ikke alene. Husk at våre instruktører er der for å hjelpe deg!

Dame løper på tredemølle. Foto.Ta kontakt om du ønsker hjelp til å komme i gang!

Personlig trener
Hvem kan trene med personlig trener? ALLE!

HVORFOR?
Jo, fordi å trene med PT er effektivt, morsomt, motiverende, inspirerende og gir raske resultater.

Her på My Life er det mange som har etterspurt enda tettere oppfølging og mer kunnskap og kompetanse når det gjelder egen styrketrening.
Vi har Personlige Trener (PT) her på My Life, men dere får også god startshjelp som ny med treningsveiledning og et basisprogram som blir gjennomgått nøye.

Profesjonalitet og konfidensialitet er en selvfølge. På MyLife Livsstilsenter er du i trygge hender, så her er det bare å prøve seg frem og finne sin favoritt.


Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.