Aktuelle saker fra treningssenteret

Tips og nyttig info

Vi hjelper deg i gang

Kom innom oss. Våre instruktører står klare i sal/spinningsal for å pushe deg i gang.

Bli med på timer og kjenn på gleden med å bruke kroppen. Om det er styrketime eller dansetime alt gjør godt! Om ikke annet så gjør det godt etterpå. Utfordre deg selv litt, hiv deg rundt og bli med. Vi har plass til akkurat deg! Her er treningsgleden på topp!

Hos oss får du treningsglede

Vi er ikke så store treningssenteret men vi har det veldig bra her! Vi er instruktører som elsker trening og ønsker å få deg med på det. Bli med på saltimer eller tren på egenhånd, du bestemmer, men vi ønsker flest mulig med inn på saltimer om det er i aerobicsalen eller spinningsalen. Velkommen!! 

 

EASYLIFE KURS

Vi starter opp nye EasyLife kurs januar 2024  Kursholder Aud Karin

Livsstilsendringskurs som går over 1 år. 6 måneder med teorikvelder. Her lærer du om kosthold, trening og mentaltrening. For mer info ta kontakt med Aud Karin på telefon 91797005. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 45266633/91797005

Mylife på tur

Lørdag 3. juni var medlemmene på Mylife på tur. Jentene på Kyststien, Stavern. Det var en fin dag, topp stemning og et strålende vær. Vi tok buss fra Skien til Stavern. Gikk og koset oss langs den fine kysten vår før vi hadde matpause med reker på Andvik Gård. Så retur til Skien igjen. Tror alle var fornøyde men kanskje litt solbrente?

Mylife

Mylife er ikke bare et treningssenter som driver med vektreduksjon. Vi er et treningssenter med treningsglede og fokus på god helse.

Velkommen til oss?

Trailersjåfør fra Porsgrunn ned 30 kilo på 5 måneder

Magen er borte og formen er som natt og dag i forhold til da han startet opp med EasyLife i januar 2022. Her ser vi Stian i resepsjonen med sin EasyLife instruktør, Randi Jenshaug Arnesen. 

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.