Aktuelle saker fra senteret

Tips og nyttig info

Mylife på tur

Lørdag 1. juni var det tur med "Jentene på Kyststien"! Vi tok buss fra Mylife til Stavern og ble hentet igjen på Andvik Gård etter endt tur. Turen var 11 km i variert terreng, mye langs svaberg. Vi reiste kl 8:15, retur fra Stavern kl 15:45. Vi hadde en kjempefin tur! Nydelig vær og alle storkosa seg. Noen tok tilogmed et etterlengtet bad i varmen. Vi fant ut av at vi måtte finne på en utkledning til neste år, forslag mottas med takk ;-) Tusen takk for turen jenter, TOPPERS!

Vi hjelper deg i gang

Kom innom oss. Våre instruktører står klare i sal/spinningsal for å pushe deg i gang.

Bli med på timer og kjenn på gleden med å bruke kroppen. Om det er styrketime eller dansetime alt gjør godt! Om ikke annet så gjør det godt etterpå. Utfordre deg selv litt, hiv deg rundt og bli med. Vi har plass til akkurat deg! Her er treningsgleden på topp!

Ketosekurs

Vi setter i gang med ketosekurs for tidligere EasyLife-deltakere flere ganger gjennom året. Kurset går over 8 uker med leksjoner hver uke. Ta en rensekur i fellesskap. Vi har også masse repetisjon fra kurset + ny motivasjon for å holde seg i gang. Neste kurs blir til høsten.

 Ta kontakt med Aud Karin for påmelding på tlf 91797005 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mylife

Vi skal i gang med nytt dataprogram. I den forbindelse blir det litt endringer i forhold til påmelding av timer. Regner med at det blir litt innkjøringstid og i mellomtiden er det bare å komme på timer uten påmelding! Det viktigste er jo at vi får trent!

Velkommen til oss?

EASYLIFE KURS

Vi starter opp nytt EasyLife kurs først til høsten igjen nå

Livsstilsendringskurs som går over 1 år. 6 måneder med teorikvelder. Her lærer du om kosthold, trening og mentaltrening. For mer info og påmelding ta kontakt med Aud Karin på telefon 91797005. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 45266633/91797005

Trailersjåfør fra Porsgrunn ned 30 kilo på 5 måneder

Magen er borte og formen er som natt og dag i forhold til da han startet opp med EasyLife i januar 2022. Her ser vi Stian i resepsjonen med sin EasyLife instruktør, Randi Jenshaug Arnesen. 

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.