Aktuelle saker fra senteret

Tips og nyttig info

KETOSEKURS

Ketosekurs

Vi setter i gang ketosekurs for tidligere EasyLife-deltakere. Kurset går over 8 uker med leksjoner hver uke. Oppstart onsdag 24. april kl 18:00. Ta en rensekur i fellesskap. Vi har også masse repetisjon fra kurset + ny motivasjon for å holde seg i gang.

 Ta kontakt med Aud Karin for påmelding på tlf 91797005 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jenten på Kyststien

Mylife på tur

Lørdag 1. juni blir det ny tur! Påmeldingsliste ligger i resepsjonen. Vi tar buss fra Mylife til Stavern og blir hentet på Andvik Gård etter endt tur. Turen er 11 km i variert terreng, mye langs svaberg. Vi reiser ca kl 8:00, retur kl 15:30. Kjempefin tur! Vi satser på like fint vær som i fjor. Ta gjerne med litt niste og badetøy for en liten pause langs turen. Vi gleder oss :-)

Vi bytter dataprogram i disse dager

Mylife

Vi skal i gang med nytt dataprogram. I den forbindelse blir det litt endringer i forhold til påmelding av timer. Regner med at det blir litt innkjøringstid og i mellomtiden er det bare å komme på timer uten påmelding! Det viktigste er jo at vi får trent!

Velkommen til oss?

Treningsglede!

Vi hjelper deg i gang

Kom innom oss. Våre instruktører står klare i sal/spinningsal for å pushe deg i gang.

Bli med på timer og kjenn på gleden med å bruke kroppen. Om det er styrketime eller dansetime alt gjør godt! Om ikke annet så gjør det godt etterpå. Utfordre deg selv litt, hiv deg rundt og bli med. Vi har plass til akkurat deg! Her er treningsgleden på topp!

EasyLife KURS

EASYLIFE KURS

Vi starter opp nytt EasyLife kurs først til høsten igjen nå

Livsstilsendringskurs som går over 1 år. 6 måneder med teorikvelder. Her lærer du om kosthold, trening og mentaltrening. For mer info og påmelding ta kontakt med Aud Karin på telefon 91797005. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 45266633/91797005

Trailersjåfør fra Porsgrunn ned 30 kilo på 5 måneder

Trailersjåfør fra Porsgrunn ned 30 kilo på 5 måneder

Magen er borte og formen er som natt og dag i forhold til da han startet opp med EasyLife i januar 2022. Her ser vi Stian i resepsjonen med sin EasyLife instruktør, Randi Jenshaug Arnesen. 

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.